Kariera

Vaša obetavna kariera prihaja to leto. Kariera je odprta za vas. Uživali boste v življenju kariernega razvoja.

Tiger je moški les, ki je visoko drevo. Pes je moška Zemlja, ki je gora. Za Visoko drevo potrebujemo veliko tal, da bi to raslo višje in močnejše. Tiger vsebuje tudi moški ogenj. Pes vsebuje tudi žensko kovino.  Voda lahko pomaga, da drevo raste hitreje. S pomočjo psa lahko Tiger postane izjemen uspešen v podjetju.

Sprememba zaposlitve

Pes je v skupini Zemlja. Zemlja pomeni bogastvo za vas. Ko bo Tiger srečal psa, bo tvoja denarna sreča dobra. Možnosti zaposlitve ali spremembe zaposlitve vam bodo prinesle več prihodkov. Zato, če imate priložnost za novo zaposlitev, morate pokazati svoje navdušenje in sprejeti nov položaj. Čas je, da spremenite kariero. Po psu boste v prihodnosti v karieri našli več potenciala.

Bogastvo

Vaše denarno bogastvo je odlično. Tiger je moški les in pes je moški Zemlja. Zemeljski pes predstavlja denar. Pes bo Tigru prinesel denarne priložnosti. Povračilo denarja iz naložbe je stabilno, a počasno. Uporabiti morate svojo ustvarjalnost, da poiščete nove ideje in zaslužite denar ter povečate bogastvo.

Ljubezen

Ljubezenski odnosi so v redu. Ni močnih romantičnih znakov. Vendar bi morali imeti harmonično razmerje. Pas je v skupini Zemlje.

Če ste samska ženska, se lahko vaš ljubimec skriva v poslovnem okolju.

Če ste zaljubljeni, potrebujete potrpljenje za globlje razmerje. Svoji ljubezni ne bi smeli dajati pritiska, kot Tiger. Svojem skrbnost in zaščito bi morali pokazati svojemu partnerju.

Če ima vaša kitajska rojstna karta konja, potem bo vaš ljubezenski odnos zelo dober. Če ste samski, lahko poskusite z osebo, rojeno v letu konja. Ali pa lahko poskusite ljudi okoli svojega prijatelja konja. Romantični znaki so poleti močni. V maju, juniju in juliju lahko povečate družabne dejavnosti. Ljubezen na prvi pogled se lahko zgodi prav vam.

Za dostop do nadaljevanja kitajskega horoskopa za znamenje TIGER se brezplačno registrirajte spodaj: