Napoved velja za leto 2018 (leto psa) od 16. februarja 2018 in traja do 4. februarja 2019.

Ljudje rojeni v letu Podgane so varčevne. Nikoli nimajo težkih finančnih časov in živijo organizirano življenje. Podgane ne iščejo pohvale in priznanja. So zelo občutljive in ​​vedo, kdaj so težave. Ko tvegajo, so običajno uspešni.

Rat je jang in njegova zemeljska veja je Zi.

23: 00-01: 00. Podgane so na vrhu svoje dejavnosti v tem času in ljudje so začeli povezovati podgano z Zi uro.

Srečne številke leta 2018: 1, 5, 9
Srečna barva leta 2018: bela, limetina zelena, smaragdno zelena
Najboljša združljivost: Vol, Zmaj, Opica

V letu 2018, ki je leto Wood Dog “Wu Xu” (戊戌), boste v znak ugodne in pozitivne sreče pod zaradi dveh ugodnih zvezd Tang Fu (唐 符) in “Tian” Jie “(天 解). Ker je “Tang Fu” simbol energije, veličastnosti in moči, boste podgane izboljšale kariero in ugled ter postale bolj energične v letu 2018. Kljub stabilnemu napredovanju pri karieri proces ne bo stekel gladko zaradi številnih ovir, ki jih povzroča več zvezd, od katerih imajo največji učinek “Zai Sha” (灾 煞) in “Fu Chen” (浮沉). Prva bo povzročila nepričakovane finančne izgube, medtem ko bo druga vplivala na vzpone in padce v kariernih in ljubezenskih odnosih.

Finance

Ocena:
Blagoslovljeni boste z zvezdo “Tang Fu”, zato boste imeli ljudje v znamenju podgane idealen dohodek, predvsem iz vira vaše zaposlitve in sicer skozi vse leto.

Nagnjeni boste k nepričakovanim finančnim izgubam, zato morate biti podgane previdni pri vlaganju v finančne naložbe in z financami upravljati zmerno, ne pa pohlepno.

Kariera

Ocena:
V tem letu bo vaša splošna sreča za kariero dobra. Če ste pisarniški delavec, lahko pričakujete napredovanje. Blagoslovljeni boste z bogato domišljijo, neskončno ustvarjalnostjo in prepoznavnostjo med strankami in nadrejeninimi ter se premaknili v novo fazo kariere.

Zdravje

Ocena:
Na splošno bosta na vaše zdravje vplivali dve neustrezni zvezdi “Zai Sha” in “Fu Chen”, zaradi katerih se lahko zlahka poškodujete, zato morate paziti pri fizičnih aktivnostih v vsakdanjem življenju. Ker je neprimerna zvezda “Sang Men” povezana z družinsko srečo, morate biti previdni glede zdravja starejših sorodnikov.

Pri športu se morate izogibati visokemu tveganju in nikoli ne vozite, ko ste utrujeni.

2018 Kitajski Horoskop Napoved za podgane, rojene v različnih letih:
(rojstvo med 28. februarjem 1960 in 14. februarjem, 1961)
1972 Podgana – (rojeni med 15. februarjem 1972 in 2. februarjem 1973)
1984 Podgana – (rojeni med 2. februarjem 1984 in 19. februarjem 1985)
1996 Podgana – ( rojeni med 19. februarjem 1996 in 6. februarjem 1997)

Za dostop do nadaljevanja kitajskega horoskopa za znamenje PODGANA se brezplačno registrirajte spodaj: