2018 kitajski horoskop za vse, rojene v letu konja

Konj ima sedmo mesto v kitajskem Zodiaku . Vaše znamenje po kitajskem horoskop je konj, če ste rojeni v teh letih: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026.

Konjski horoskop 2018 za konja napoveduje: Naj bo v vašem najboljšem interesu, da ukrepate hitro, če pride do sprememb in sicer brez, da bi motili svoj karierni urnik. Zaradi ugodnih astralnih konfiguracij tega leta, bodo takšne spremembe delovale v vašo korist, pod pogojem, da se boste lotili izziva.

Ne bodite dvomljivi o svoje sposobnosti; v sebi boste našli potrebne sposobnosit, da bi kar najbolje izkoristili dane pogoje.

Konji se v letu 2018 ne bodo soočali s prevečimi izzivi a le pod pogojem, da so potrpežljivi in ​​mirni. Uporabite koristno energijo bambusa in se ne izogibajte uporabi eteričnih olj, ki imajo očiščevalne lastnosti. Mystic North vam lahko pri tem pomaga.

Za prvo četrtletje kitajski ljubezenski horoskop napoveduje: Poročeni  bodo živeli toplo obdobje, ki jim bo dalo željo po povečanju svoje družine ali pa, da bodo začeli s svojimi prijatelji novo ljubezensko obdobje.

Samohranilci bodo zainteresirani le v srečanjih z resnimi obeti. Dolgoročna zveza je na vašem ljubezenskem obzorju.

Zato, če ste poročeni, je verjetnost, da bo vaše življenje v paru padlo v nekakšno udobno rutino. Nekateri ljudje se lahko s tem soočijo, vendar morda ne bodo v tem videli…

Za dostop do nadaljevanja kitajskega horoskopa za znamenje KONJ se brezplačno registrirajte spodaj: