Kača je šesta v 12-letnem ciklu kitajskega horoskopa . Vaše znamenje v kitajskem horoskopu je kača, če ste rojeni v teh letih: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025.

Horoskop za kačo 2018 napoveduje, da bodo vaše osebne evolucije v letošnjem letu poudarjale pozitivne zvezde. Odkrili boste nove stvari, ki vas zanimajo in bolje boste razumeli smer svoje usode

Mnoge ljudi, ki so kače bo pritegnilo vse, kar je povezano z duhovnostjo. Vaša naravna velikodušnost se bo koristno izkazala v korist drugih.
Razmislite o tem, če vas morda čaka pomembna izbira na poklicni poti.

PRVO ČETRTLETJE

2018 je ugodno leto za kačo. Če spadate v ta horoskopski znak, uporabite Chi Lin, ki vam bo pomagal pri svoji karieri. Uporabite eterična olja za zaščito vašega zdravja . Najboljši kristali za vas so malahit in jasper.

DRUGO ČETRTLETJE

Vaš odnos z vašim partnerjem je postavljen pod znak dinamike in aktivnosti. Bolj kot ponavadi se boste zavedali tveganja, ki jo  monotonija lahko predstavlja in storili boste vse, da bi se izognili tej pasti.

Posamezni ljudje, odvrnili boste prilepljene partnerje in poskušali boste izkoristiti svojo svobodo v največji možni meri. Vendar pa obstaja vsaka možnost, da bo očarljiva oseba kmalu ugrabila tvoje srce.

TRETJE ČETRTLETJE

Euforija prevladuje v ljubezenskem sektorju! Uživajte vrivilegiranih trenutkih s svojim partnerjem. Ne samo, da boste okrepili svoje vezi z osebo, ki z vam deli življenje amapak boste ob njej tudi neizmerno uživali.

ČETRTO ČETRTLETJE

Kakšen odličen znak za ljubezensko življenje
Verjetno boste podlegli čaru stare povezave  z neko osebo ali našli ljubezen na nepričakovanem mestu. Če živite kot par, boste šli skozi zelo evforično obdobje z morda romantičnih jutri ali celo odličnnim potovanjem, ki spominja na drugo medeno potovanje.

Denar

Namesto da bi razmišljali o varčevanju se raje osredotočite na uspešnost pri delu, saj bi to lahko imelo večje finančne koristi.

Za dostop do nadaljevanja kitajskega horoskopa za znamenje KAČA se brezplačno registrirajte spodaj: