Kariera:

Bivol je v skupini Zemlja. V kitajski astrologiji les predstavlja vašo kariero. V notranjosti psa ni lesa. Zato vaše delo in kariera ne smejo imeti preveč sprememb. Ampak če menite, da so pritiski na delovnem mestu, vam bo pes pomagal pri odpravljanju stresa.

Bivol je Zemlja, ki je povezana s kmetijskimi zemljišči. Pes je male Zemlja, ki je povezana s hribi. Pas je na višjem položaju. Pas ima boljši vid, da lahko vidi svoj cilj na dolgo razdaljo. Pes vam lahko zagotovi pravo smer za svojo prihodnost. Pes Zemlje je povezan s prijatelji, kolegi, poslovnimi partnerji, sorodniki in ljudmi iz iste generacije. Zato vzpostavitev odnosa z njimi pomaga pri razvoju kariere.

Sprememba zaposlitve:

Če imate možnost spremeniti svoj položaj na delovnem mestu boste sprejeli nov izziv. Spreminjanje delovnega okolja, spreminjanje kariernega cilja in spreminjanje načina razmišljanja bi lahko izboljšalo vašo poklicno pot na višji nivo.

V času psa se boste počutili polne energije. Dokler boste pokazali navdušenje in predanost svojemu delu boste našli ljudi, ki vas podpirajo in vaše novo delo bo zelo enostavno.

Bogastvo:

Voda predstavlja vaš denar. Pes je v skupini Earth. V notranjosti psa ni vode. To pomeni, da vam Dog ne bo prinesel neposredne priložnosti. Ampak, če delate z Dogom, boste oba ugotovili idejo, da zaslužite denar od naložb. Dokler lahko zaupate svoji presoji, lahko še vedno ustvarite svojo srečo. Če ste preveč konzervativni, se vaš denar zamrzne in vaše bogastvo ne more rasti. Na kratko, najprej morate vložiti denar, nato pa prejmite večji donos.

Ljubezen:

Psi in bivoli skupaj ne morejo vžgejo ljubezenskih iskric. Če ste samski in iščete svojo ljubezen, morate imeti potrpljenje. Znak za nove priložnosti ni močan. Imate tudi konkurente, ki iščejo isti cilj. Vaša ljubezenska priložnost je skrita med prijatelji. Zato bo večja udeležba v družabnih dejavnostih povečala vaše možnosti. Če ste zaljubljeni, morate pogosto ostati v stiku s svojim ljubimcem zato ne dovolite, da se ljubezenski odnos ohladi.

Splošno:

Vaše družabne dejavnosti se bodo povečale. Morate biti previdni pri finančnih naložbah. Ne dovolite, da vaš kapital pritegne tvegane naložbe.

Za dostop do nadaljevanja kitajskega horoskopa za znamenje BIVOL se brezplačno registrirajte spodaj: