HOROSKOP VODNAR

Od 21. januarja do 18. februarja

Znak VODNAR
Vladajoči planet: Uran, Saturn
Element: zrak
Barva: turkizna
Drag kamen: akvamarin
Kovina: aluminij
Žival: velike ptice
Drevo: sadna drevesa
Roža : orhideja, trobentica
Dan v tednu: sobota

Vodnar je zračni znak, ki mu vladata planeta Saturn in Uran. Glavne značilnosti Vodnarjev so iskrenost in nesebičnost. So svobodni in aktivni. Običajno so tihi, lahko pa postanejo ekstremno nervozni in živčni. Od drugi ljudi zahtevajo veliko, ko pa jih le te razočarajo, so Vodnarji užaljeni in razočarani in pogosto kuhajo zamero. Vodnarji so vase zagledani, obožujejo komplimente. So intuitivni, sanjavi, muhasti in kritični. Lahko so dobri in zanimivi prijatelji, pa tudi strastni ljubimci. Imajo veliko interesov in kreativnih idej. Kariere primerne za Vodnarje so: pesnik, astronom, igralec, pilot.

KAKO OSVOJITI VODNARJA-MOŠKEGA:

Vodnarji so bleščeči, svobodni in aktivni. Hitro ga lahko zapeljete, toda teško boste vzdrževale njegovo ljubezen. Ne smete ga ločiti od prijateljev, pomembno je da se počuti svobodnega. Vodnarji radi živijo v razkošju, radi imajo nove stvari in lahko poživijo življenje svojemu ljubimcu. In še nasvet, ko ste z njim nosite modne obleke.

KAKO OSVOJITI VODNARJA-ŽENSKO:

Vodnarke so prijetne, preproste, radovedne in moderne. Rade imajo kulturo in potovanja. Vedno so pripravljene pomagati drugim ljudem. Pravi moški za Vodnarko je odličen, toleranten in izobražen. Vodnarke so čudovite, toda ne poskušajte je zapreti med štiri stene. Še nasvet, podarite ji rože, obožuje jih.

ZNANE OSEBNOSTI ROJENE V ZNAMENJU VODNARJA:

  • Bertol Brecht
  • James Dean
  • Wolfgang Amadeus Mozart
  • Kim Novak
  • Jules Verne

SMS DIETA
Vas zanima vaš indeks telesne mase?
Spol:
Višna: CM
Teža: KG
 
oglasno sporočilo