HOROSKOP TEHTNICA

Od 23. septembra do 23. oktobra

Znak TEHTNICA
Vladajoči planet: Venera
Element: zrak
Barva: vsi modri odtenki, rožnata in svetlozelena
Drag kamen: safir, žad
Kovina: baker, bron
Žival: kuščarji in mali plazilci
Drevo: jesen, topol
Roža : modre rože, hortenizija
Dan v tednu: petek

Tehtnica kot sedmi znak Zodiaka, je zračno znamenje, ki mu vlada planet Venera. Tehtnice ljubijo vse lepo in sovražijo prepire. Izražajo racionalne in pravične sodbe o vseh stvareh. So prijazne, nežne, natančne in močno prilagodljive. V depresijo zapadejo, kadar so nasilno napadene in v primeru poraza, trpijo še bolj. Tehtnice imajo rade kariere, ki os povezane z odprtimi prostori. Primerne službe za njih so: oblikovalec, starinar, krajinski arhitekt. V življenju Tehtnice pa morata biti nujno prisotna ljubezen in pravo prijateljstvo. Tehtnice soposesivne in zveste, v ljubezni ne marajo izpostavljanja in vulgarnosti.

KAKO OSVOJITI TEHTNICO-MOŠKEGA:

Moški Tehtnice so delikatni, elegantni in zanimivi. Zaradi njihove samozavesti, jim godi če jih občudujete in razvajate. Pomembno pa je tudi, da imajo ob sebi pametno žensko, ki jim pomaga pozabiti na vsakodnevne skrbi. Še nasvet, poskrbite za svoj očesni make-up.

KAKO OSVOJITI TEHTNICO-ŽENSKO:

Tehtnice ženske so elegantne, prepinjene, vitalne in srčkane. Da bi osvojili njeno ljubezen, ji podarite veliko dragih in prefinjenih daril. Če je nočete zgubiti, jo morate prekriti z pozornostjo in prijaznostjo. In še nasvet, ko ji podarite šopek rož, dodajte zraven še kartico.

ZNANE OSEBNOSTI ROJENE V ZNAMENJU TEHTNICE:

  • Brigite Bardot
  • Mahatma Gandhi
  • Friedrich Nietzsche
  • Oscar Wilde

SMS DIETA
Vas zanima vaš indeks telesne mase?
Spol:
Višna: CM
Teža: KG
 
oglasno sporočilo