HOROSKOP ŠKORPIJON

Od 24. oktobra do 22. novembra

Znak ? KORPIJON
Vladajoči planet: Pluton, včasih Mars
Element: voda
Barva: temnordeča, kostanjeva
Drag kamen: opal
Kovina: železo, jeklo
Žival: raki, insekti
Drevo: gosta grmičasta drevesa
Roža : geranija, rododendron
Dan v tednu: torek

Škorpijon je vodni znak, ki mu vlada planet Mars. Škorpijonova osebnost je ekstremno kompleksna in nasprotujoča si. So resni, avtoritativni, ljubosumni in posesivni. Zahvaljujoč svojemu intuitivnemu čutu, lahko pri ljudeh odkrijejo šibke točke. Škorpijoni znajo biti včasih hladni, samozadostni in blazni, toda pod grobo zunanjostjo skrivajo mnoge dobre lastnosti, npr. moč in pripravljenost vedno pomagati drugim.redko se bojijo in so odločni, da dosežejo svoje cilje. Zanje so naprimernejše kariere: kemik, psiholog, poslovnež, raziskovalec. Škorpijoni so zelo strastni, v ljubezenskih razmerjih so izredno zapleteni. Ko pa se zaljubijo, se predajo partnerju z dušo in telesom, kljub temu, dajih njihova naravna nemirnost nikoli ne zapusti.

KAKO OSVOJITI ŠKORPIJONA-MOŠKEGA:
Škorpijoni so nasilni in muhasti, a hkrati strastni in vznemirljivi. Idealna ženska zanj je odločna in težko zavedljiva. Škorpijoni skrivajo svoja čustva in sovražijo sentimentalnost. In še nasvet, bodite potrpežljive z njim.

KAKO OSVOJITI ŠKORPIJONA-ŽENSKO:

Škorpijonke so ponosne, pametne, intuitivne, polemične in strastne. Idealni moški zanjo mora pokazati strast in močna čustva. Biti v zvezi z Škorpijonko je precej težko, toda če ji pustite da ona vodi igro, vi pa ji dvorite z rožami in darili, vas bo nagradila z svojo energijo in oboževenjem.

ZNANE OSEBNOSTI ROJENE V ZNAMENJU ŠKORPIJONA:

  • Grace Kelly
  • Albert Camus
  • Fjodor Mihajlovič Dostojevski
  • Marija Antoinetta
  • Martin Luther
  • Pablo Picasso

SMS DIETA
Vas zanima vaš indeks telesne mase?
Spol:
Višna: CM
Teža: KG
 
oglasno sporočilo