HOROSKOP RIBI

od 19. februarja do 20. marca

Znak RIBI
Vladajoči planet: Neptun
Element: voda
Barva: morskozelena
Drag kamen: hematit, mesečev kamen
Kovina: platina
Žival: ribe vseh vrst
Drevo: jasmin
Roža : lokvanj
Dan v tednu: torek

Riba je zadnji znak v Zodiaku. Je vodni znak, kimu vladata planeta Neptun in Jupiter. Ribe so nežne, občutljive in tolerantne. Lahko ap so tudi občutljive in zahrbtne, izdajalske. Imajo kompleksen karakter, odlično fantazijo in neobičajno sposobnost učenja. Ribe so neodločne in niso vešče v organiziranju, raje imajo da jih vodijo drugi, tako v privatnek kot delavnem življenju. Kariere za Ribe so : nogometaš, bolniška sestra, mehanik in fotograf. Ker so tako zadržane jih je težko razumeti. Prijateljstvo in nekončana ljubezen sta za ribe zelo pomembna.

KAKO OSVOJITI RIBI-MOŠKEGA:
Moški rojeni v znamenju ribe so idealisti, kompleksni, romantični in občutljivi. Potrebujejo, da jih zasujete z ljubeznijo in pozornostjo. Idelana ženska zanje mora prevzeti pobudo. Prisilite ga, da bo videl da ljubite red, preciznost in umetnost. Še nasvet: nikoli se ne dotikajte njegovih stvari, so zelo posesivni.

KAKO OSVOJITI RIBI-ŽENSKO:
Ribe ženske so romantične, sladke in krhke. Imajo dar, da prepričajo partnerja, da je najbolj pomemben na svetu. Rade imajo hvalo, crkljanje in nekoga, ki jih bo poslušal. Če ne dobijo tega trpijo in postanejo žalostne. Idealen moški zanje, mora biti trden in močan. In še nasvet, veliko se pogovarjajte z njo.

ZNANE OSEBNOSTI ROJENE V ZNAMENJU RIB:

  • Albert einstein
  • Jurij Gagarin
  • Michelangelo
  • George Washinton
  • Liz Tylor

SMS DIETA
Vas zanima vaš indeks telesne mase?
Spol:
Višna: CM
Teža: KG
 
oglasno sporočilo