HOROSKOP RAK

Od 22. junija do 22. julija

Znak rak
Vladajoči planet: Mesec
Element: voda
Barva: srebrnosiva, bela
Drag kamen: biser
Kovina: srebro
Žival: bitja z oklepi, školjke, raki
Drevo: drevesa prepojena z rastlinskim sokom
Roža : gardenije, jasmin
Dan v tednu: ponedeljek

Rak je vodni znak, ki mu vlada Mesec. In prav zaradi vpliva Meseca so lahko Raki zmedeni; nenehno menjevanje melanholije in veselja. Rak je sladek, konzervativen, muhast, skrivnosten in sanjav. Kot žival z oklepom predstavlja notranjost, poduhovljenost in intimo. Sovražijo pa nasilje v vseh oblikah. Rak je izredno materinski tip. So ekstremno sramežljivi, posesivni in romantični, pogosto se zelo navežejo na ljubljeno osebo. Radi živijo v luksuzu, uživajo v potovanjih in med dekoriranjem ter urejevanjem svojega doma. Za Raka so najbolj primerne kariere: notranji oblikovalec, starinar, odvetnik, kuhar in natakar.

KAKO OSVOJITI RAKA-MOŠKEGA:

Raki moški so nežni, občutljivi, romantični in zaščitniški, toda so tudi skrivnostni in muhasti. Da ga osvojite morate biti sladka in kar malce otročja. Rak ima rad koncerte in intimne večerje. In še nasvet, nikoli mu ne nasprotujte, je zelo občutljiv.

KAKO OSVOJITI RAKA-ŽENSKO:

Ženske rojene v znamenju Raka so med najbolj prefinjenimi, čutnimi in sanjavimi ženskami tega sveta. Sovražijo vulgarnosti in obožujejo otroke. So izjemno muhaste in težko jih osvojite. Ženska Rak obožuje darila, cvetje in pozornost. In še nasvet, crkljajte jo in predla bo.

ZNANE OSEBNOSTI ROJENE V ZNAMENJU RAKA:

  • Ernest Hemingway
  • Rembrant

SMS DIETA
Vas zanima vaš indeks telesne mase?
Spol:
Višna: CM
Teža: KG
 
oglasno sporočilo