HOROSKOP OVEN

Od 21. marca do 20. aprila

Vladajoči planet: Mars
Element: ogenj
Barva: rdeča
Drag kamen: diamant
Kovina: železo
Žival: ovca, oven
Drevo: vsi iglavci
Roža : nagelj, tulipan
Dan v tednu: torek

Astrološko je Oven blizu Marsu, Plutonu in Soncu. Je prvi znak v Zodiaku, simbol spomladi, nagona, energijske neodvisnosti in poguma. Oven imajo veliko moč in energije, vedno so pripravljeni prevzeti popbudo. So instiktivni in dinamični, včasih naredijo veliko napak prav na račun svoje impulzivnosti. Občasno se lahko zgodi, da se izražajo na grob in nevljuden način. Pogosto so Ovni označeni za egocentrične, ampak s tem jim delajo krivico. Lahko so romantični, potrebujejo ljubezen in sigurnost, vendar pa niso najboljši primer zvestobe. Znajo biti vodilni tako v poslovnem kot v privatnem življenju. Najbolj ustrezne kariere za Ovne so: oblikovalec, pisatelj, politik, igralec in vse tiste službe, kjer imajo možnost biti na vodilnih položajih in voditi. Ker je Oven najbolj vitalni znak Zodiaka pogosto svoje energijo usmerijo v športne aktivnosti. Ovni ljubijo hitrost in akcijo. Vse naštete lastnosti jih naredijo očarljive.

KAKO OSVOJITI OVNA-MOŠKEGA:

Pri moških rojenih v znamenju Ovna je najbolj pomembna stvar, ki jo je treba upoštevati to, da Vam ni nikoli treba prevzeti pobudo. Pustite da oni osvojijo Vas! Če ste pametne, drugačne in vznemirljive, ste prava ženska za Ovna. Zelo pa je pomembno, da ste iskrena in ljubeča. Potem se ne bo nikoli ločil od Vas. In še nasvet, ko gresta na prvo večerjo jejte mesne jedi.

KAKO OSVOJITI OVNA-ŽENSKO:

Če ste športni, močni in trdno stojite za svojimi idejami, ste pravi moški. Ovni ženske so močne in odločne, vendar jim godi moška protekcija in ljubkovanje. Presenečajte jo z veliko darili in Vam bo zvesta. In še nasvet, pustite ji da sama izbira restavracije.

ZNANE OSEBNOSTI ROJENE V ZNAMENJU OVNA:

  • Casanova
  • Charlie Chaplin
  • Vladimir Iljič Lenin
  • Vincent Van Gogh

SMS DIETA
Vas zanima vaš indeks telesne mase?
Spol:
Višna: CM
Teža: KG
 
oglasno sporočilo