HOROSKOP LEV

Od 23. julija do 23. avgusta

Znak lev
Vladajoči planet: Sonce
Element: ogenj
Barva: sončne barve
Drag kamen: rubin
Kovina: zlato
Žival: velike živali predvsem mačke
Drevo: palma, limonovec, pomarančevec
Roža : sončnica
Dan v tednu: nedelja

Lev je ognjeni znak, ki mu vlada planet Sonce. Je simbol moči in ponosa. Levi so neodvisni, svobodni, avtoritativni, strastni in zelo radodarni. Včasih sami sebi malo preveč zaupajo, zato morajo paziti in biti skromni, ponižni. Lev je optimist in ima sposobnost, da odlično prenaša poraze. So strastni in bi naredili vse za osebo, ki jo ljubijo. Zaradi svoje odločnosti so dobri delavci in pogosto varirajo med različnimi službami. Edina pomembna stvar pri zaposlitvi je, da ni običajna in da izstopa. Zato so najbolj primerne zaposlitve za Leva: igralec, diplomat, prevajalec.

KAKO OSVOJITI LEVA-MOŠKEGA:
Moški rojeni v znamenju Leva so ambicijozni in egocentrični, toda ne egoisti. V bistvu radi delijo lastno imetje s svojimi partnerji. Če hočete zapeljati Leva, mu morate pokazati, da se zavedate njegove vrednosti in vsehnjegovih kvalitet. Levov idealni partner mora biti pameten in ljubiti bogastvo, tako kot sam Lev. Levi so zahtevni in strastni ljubimci. Še nasvet, pogovarjajte se o njegovih kvalitetah, na splošno o njem.

KAKO OSVOJITI LEVA-ŽENSKO:
Levinje so fascinantne, aristokratske, radodarne in hkrati zelo zahtevne. Všeč so jim ambicijozni in odločni moški. So močne, zveste in ko se zaljubijo, bi naredile vse za svojega partnerja. Levinje imajo rade komplimente in prelepa darila. Vedno morajo biti v centru pozornosti. Še nasvet za zmenek; peljite jo v najbolj znano restavracijo v mestu

ZNANE OSEBNOSTI ROJENE V ZNAMENJU LEVA:

  • Henry Ford
  • Benito Mussolini
  • Napoleon Bonaparte
  • Bernard Shaw
  • Prežihov Voranc

SMS DIETA
Vas zanima vaš indeks telesne mase?
Spol:
Višna: CM
Teža: KG
 
oglasno sporočilo