HOROSKOP KOZOROG

Od 22.decembra do 20. januarja

Znak KOZOROG
Vladajoči planet: Saturn
Element: zemlja
Barva: temno siva, črna, temno rjava
Drag kamen: tirkiz, ametist
Kovina: svinec
Žival: koze, živali z preklanimi kopiti
Drevo: bukev
Roža : mačeha, bršljan, vijolica, marjetica
Dan v tednu: sobota

Kozorog je Zodiakov deseti znak. Kozorogi so ambiciozni, hladnokrvi in melanholični. Nikoli jih ni strah trdega dela in truda vloženega v to delo. Delajo trdno in so pripravljeni žrtvovati svoje življenje za delo, če bi bilo potrebno. Načrtujejo skrbno in previdno, tako dosegajo cilje, ki so si jih zastavili. Za doseganje teh ciljev so pripravljeni storiti vse, brez da bi kogarkoli prosili za pomoč. Kozorogi so vase zaprti in zadržani, toda včasih preseže njihovo življenje tudi iskrica impulzivnosti. Njihova glavna značilnost je sramežljivost in nesigurnost, kipa izgine ko ugotovijo , da so ljubljeni in cenjeni. Primerne službe za Kozorga so: politik, prevajalec, nepremičninski posrednik, bankir. V ljubezni so Kozorogi resni, konstantni in zvesti, toda ne preveč strastni.

KAKO OSVOJITI KOZOROGA-MOŠKEGA:
Kozorogi so ambiciozni, prefinjeni, krepkostni in čisti. Zapeljati jih ni najlažje, toda ko boste strli njihov oklep, boste dobili zanesljivega partnerja za vse življenje. Še nasvet: pogosto ga pokličite na mobilni telefon.

KAKO OSVOJITI KOZOROGA-ŽENSKO:
Kozoroginje so modre, močne, zanesljive, sramežljive, krepkostne in malček strastne. Osvojiti njihovo zaupanje in ljubezen ni lahko delo. So zahtevne in so jim všeč moški, ki jih spravijo v smeh. Nasvet za prvi zmenek: podarite ji karte za ogled njene najljubše tekme.

ZNANE OSEBNOSTI ROJENE V ZNAMENJU KOZOROGA:

  • Mao Zedong
  • Marlene Dietrich
  • Richard Nixon
  • Anton Aškerc

SMS DIETA
Vas zanima vaš indeks telesne mase?
Spol:
Višna: CM
Teža: KG
 
oglasno sporočilo