HOROSKOP DVOJČKA

Od 22. maja do 21. junija

znak DVOJÄ?KA
Vladajoči planet: Merkur
Element: zrak
Barva: skoraj vse, prevladuje rumena
Drag kamen: ahat
Kovina: živo srebro
Žival: majhne ptice, papige, metulji, opice
Drevo: oreh, lešnik, kostanj, mandelj
Roža : šmarnica, marjetice
Dan v tednu: sreda

Kot tretji znak Zodiaka, sta Dvojčka zračni znak, ki mu vlada Merkur. Glavna značilnost Dvojčkov je dualizem in nasprotujoča si narava. Dvojčki so tihi, fascinantni, pametni in aktivni, včasih pa so lahko celo pesimistični. Včasih ima lahko njihova spremenljivost negativen predznak. Naprimer, lahko se jim zdi naporno in nadležno se dalj časa ukvarjati se z ljudmi, stvarmi in aktivnostmi. So ekstremno nepotrpežljivi, pogosto menjavajo svoje intrese in aktivnosti, saj hočejo izvedeti vse v najkrajšem času. Njihova sposobnost prilagajanja vsemu pa jih naredi zares zanimive. Dvojčki so lahko briljantni in odlični ljubimci, vendar sta njihova neodvisnost in svoboda vedno na prvem mestu. Najbolj primerne službe za Dvojčke so: politik, meneger, trgovec ali odvetnik. Dvojčki radi potujejo, uživajo na odprtem zraku in v družbi pravih ljudi.

KAKO OSVOJITI DVOJČKA-MOŠKEGA:

Dvojčki moški so svobodni in nemirni. Idealna ženska zanj, jih mora biti sposobna razumeti, imeti morata skupne interese. Dvojček se v zvezi nikoli ne sme počutiti utesnjenega. So odlični in nikoli dolgočasni in monotoni ljubimci. Na vajini prvi skupi večerji morata poskusiti različne in nenavadne jedi, kar spada k njegovi naravi. In še nasvet, če ga želite osvojiti, nosite steznik.

KAKO OSVOJITI DVOJČKA-ŽENSKO:
Ženske rojene v znamenju Dvojčka, so briljantne, športne, dobro podučene o najrazličnejših stvareh, dinamične in prijetne. Če ji lahko ponudite vsakič znova zanimive in nenavadne stvari, ste idealen moški zanjo. Ker je ženska Dvojček svobodna in neodvisna, je zakon zanjo čisto postranska zadeva. In še nasvet, ponudite ji izlet s svojim motorjem.

ZNANE OSEBNOSTI ROJENE V ZNAMENJU DVOJČKA:

  • Anne Frank
  • John F. Kennedy
  • Jean-Paul Sartre
  • Marilyn Monroe

SMS DIETA
Vas zanima vaš indeks telesne mase?
Spol:
Višna: CM
Teža: KG
 
oglasno sporočilo