HOROSKOP DEVICA

Od 24. avgusta do 22. septembra

Znak DEVICA
Vladajoči planet: Merkur
Element: zemlja
Barva: mornarsko modra, temno rjava, zelena
Drag kamen: sardoniks
Kovina: živo srebro, nikelj
Žival: pes
Drevo: vse vrste orehov, lešniki
Roža : anemone, hiacinte
Dan v tednu: sreda

Devica je šesti znak Zodiaka, vlada ji planet Merkur. Device so natančne, vzdržne, zaprte, varčne in disciplinirane. Nagnjene so k kopičenju dobrin in čuvanju pridobljenega. Obožjuejo svoja stanovanja in opremljanje le teh z svojim dobrim okusom. Ker so malce negotove, pogosto potrebujejo komplimente. Device so resne, vestne in točne, privržene načelom. Rade imajo težavne zaposlitve, saj lahko tu pokažejo svojo inteligenco. Kariere primerne za Devico so: učitelj, kemik, analist, tehnični vodja. Device morajo biti ljubljene in čutiti to ljubezen, kljub temu da težko živijo srečno ljubezensko življenje.

KAKO OSVOJITI DEVICO-MOŠKEGA:
Moški rojeni v znamenju Device so resni in strogi. Radi imajo tihe, preproste in pametne ženske. Njihovo ljubezen lahko pridobiš z potrpežljivostjo, prijaznostjo in navihanostjo. Morate mu pokazati, da ga potrebujete. Še nasvet, ko ste z njim nosite modne, temne obleke.

KAKO OSVOJITI DEVICO-ŽENSKO:
Device ženske so pametne, lepe, racionalne in resne. Da bi osvojili Devico potrebujete čas in potrpežljivost. Device imajo rade pametne pogovore ter pravo in zvesto ljubezen. In še nasvet za prvi zmenek: peljite jo na klasični koncert.

ZNANE OSEBNOSTI ROJENE V ZNAMENJU DEVICE:

  • Agatha Christie
  • Greta Garbo
  • Johann Wolfgang von Goethe
  • Sophia Loren
  • Lev Tolstoj
  • Ivan Tavčar

SMS DIETA
Vas zanima vaš indeks telesne mase?
Spol:
Višna: CM
Teža: KG
 
oglasno sporočilo