HOROSKOP BIK

Od 21. aprila do 21. maja

Znak BIK
Vladajoči planet: Venera
Element: zemlja
Barva: rožnata
Drag kamen: safir, občasno smaragd
Kovina: baker
Žival: govedo
Drevo: cipresa, jablana, jesen
Roža : vrtnica, mak
Dan v tednu: petek

Bik je drugi znak Zodiaka, ki mu vlada planet Venera. Bik ceni umetnost, lepoto v vsej obliki, in moč. Je simbol delavnosti, sposobnosti, senzualnost, pretiranega uživanja in vseh instinktov. Bik je realističen, ljubi varnost in se rad prepušča rutini (tudi na ljubezenskem področju). Da bi si zagotovili materialno in psihološko varnost uporabi vse svoje sposobnosti; odpornost, mirnost, potrpežljivost in praktično inteligenco. Bik redko izgubi kontrolo, toda ko jih nekaj razjezi lahko postanejo nasilni. Zato je zanj zelo pomembno, da si najde pravega partnerja. Najbolj je bik uspešen kot notranji oblikovalec, učitelj, kuhar in na vseh področjih povezanih z zemljo in naravo.

KAKO OSVOJITI BIKA-MOŠKEGA:

PRI Biku ne smete biti nikoli v naglici ali prenadležni. Bik potrebuje kar nekaj časa, da spozna, katera je prava zanj. Skrivnost, kako ga osvojiti, leži v tem ,da mu morate biti najprej dobra prijateljica. Če ga povabite na večerjo si morate zapomniti, da rad je, zato mu pripravite obilne porcije. In še nasvet, na prvem zmenku uporabite veliko romantične glasbe in primerne osvetljave.

KAKO OSVOJITI BIKA-ŽENSKO:

Če ste odločni in potrpežljivi, ste pravi zanjo. Ženske, rojene v znamenju Bika, so ljubosumne, nenavadne in fascinantne. Obožujejo laskanje in dvorjenje. Rade imajo parfume, kupite ji torej najboljšo dišavo, ki jo najdete. In ne pozabite se tudi sami nadišaviti, ko ste z njo. In še nasvet, na prvem zmenku jo ne vprašajte, če bi šla igrati tenis ali na sprehod, saj do ženske rojene v znamenju Bika rahlo lene.

ZNANE OSEBNOSTI ROJENE V ZNAMENJU BIKA:

  • Honore de Balsac
  • Sigmund Freud
  • Emanuel Kant
  • Marija Terezija
  • Ivan Cankar

SMS DIETA
Vas zanima vaš indeks telesne mase?
Spol:
Višna: CM
Teža: KG
 
oglasno sporočilo